Kaktus Monilaria obconica
Utrip mesta · dom

Ste kdaj želeli imeti zajčka, ampak nimate prostora in časa, da bi skrbeli zanj. Zakaj si potem namesto tega enega ne posadite? Ne skrbite, ni se nam zmešalo. Govorimo o posebni sorti kaktusa z imenom Monilaria obconica, ki s svojo obliko spominja na Zajčka Dolgouščka.

Fotografije kaktusa Monilaria obconica so v teh dneh preplavile splet. Razlog je očiten. Verjetno gre za najprikupnejšo sorto kaktusa na svetu in na Japonskem je povzročil pravo evforijo. Imajo nenavaden videz, ki spominja na zajčka z dolgimi ušesi.

PREBERITE ŠE: Lamp Plant: ”zimzelene” rastline, ki se svetijo v temi

Vse skupaj je sprožil uporabnik Twitterja @celely1128, potem ko je fotografijo z naslova naložil na splet. Prikupni kot zajčki, zanje pa vam praktično ni treba skrbeti, saj so kaktusi zelo hvaležne rastline. Potrebujejo le malo nege. Monilaria obconica dobi ušesa, ko zacveti.

Galerija – ”zajčji” kaktus:

Kaktus Monilaria obconicaOdpri galerijo
Kako opremiti pisarno, da se boste v njej dobro počutili Kako opremiti pisarno, da se boste v njej dobro počutili Samolepilni trak Lego Nimuno Loops: samolepilni trak Lego Dišeča sveča Le Conte Le Conte – umetniško navdihnjena dišeča sveča, ki skriva presenečenje Ruffwear Jet Stream Ruffwear Jet Stream – hladilni plašč za pse, za vroče poletne dni · · ·