Prikupni načini, s katerimi pokaže, da te ima rad
V zraku · odnosi

Poznaš svojega moškega? Če ne, vedi, da so to načini, s katerimi pokaže, da je z ljubeznijo svojega življenja.

Ljudje na različne načine izkazujemo ljubezen in naklonjenost. Zato se pogosto zgodi, da dejanja našega partnerja narobe razumemo. Če se tvoj dragi vede na poseben način, je to zato, ker želi pokazati, da je ob pravi ženski.

Tako pokaže, da te ima rad:

1. Prisluhne ti. Na splošno naj bi bile ženske boljši poslušalci kot moški, a če ga nekaj pritegne, bo temu posvetil pozornost.

2. Brez težav kaj žrtvuje. Ko moramo določeno stvar žrtvovati, je to težko. Moškim, še posebej tistim, ki so preveč racionalni, se zdi to marsikdaj nesmiselno. Če te postavlja na prvo mesto, je to dober znak njegove naklonjenosti.

3. Pokaže svojo ranljivo plat. Moški ponavadi neradi pokažejo svojo ranljivo plat. Ko se to zgodi, si lahko prepričana, da mu ogromno pomeniš.

4. Zdiš se mu izjemno lepa tudi takrat, ko se sebi zdiš popolnoma neurejena. Prvih nekaj mesecev se ženske vedno trudimo, da smo za svojo simpatijo najlepše. A hitro na vrata potrka realno življenje. Če se svojemu moškemu zdiš lepa tudi, ko si pravo strašilo, je precej zaljubljen vate.

5. Nate je ponosen in to tudi pokaže. Zaljubljen moški brez težav pokaže, kako ponosen je nate. Pa naj bo to na področju dela, športa ali umetnosti.

6. Zate se bo boril. Zaljubljen moški ne bo pustil, da mu spolziš iz rok. Zate se bo boril tako med dvorjenjem kot v času resne zveze.

7. Stoji ti ob strani. Če zaljubljeni moški zazna, da njegovi izvoljenki preti nevarnost, ji bo nemudoma stopil v bran.

8. Spoštuje tvoje prijatelje in družino. Življenje ni pravljica, zato ni nič nenavadnega ni, da se tvoj dragi in tvoj oče ne razumeta najbolje. S tem pa ni nič narobe, dokler ostajata drug do drugega spoštljiva. Zaljubljeni moški se bo do tvojih prijateljev in družine spoštljivo vedel.


Bodi močnejša od bolečine: 4 znaki, da ti tvoj partner laže Bodi močnejša od bolečine: 4 znaki, da ti tvoj partner laže Tega zrel moški nikoli ne bi naredil ... Tega zrel moški nikoli ne bi naredil … 3 iluzije, zaradi katerih vsaka tvoja zveza propade 3 iluzije, zaradi katerih vsaka tvoja zveza propade Photo by Paige Smock on Reshot Tolikokrat na teden imajo seks srečni pari! In presenečeni boste ! · · · ·