Utrip mesta · moda

Včasih se zgodi, da zjutraj enostavno ne vemo, kaj obleči in bi od doma najraje odšle kar v pižami oziroma se oblečene vanjo pokrile čez glavo in odmislile vse. Idealna rešitev za tovrstna jutra so udobni puloverji, ki kljub svoji preprostosti delujejo izjemno ljubko.

Vsakodnevna skrb za naš izgled vsekakor vzame kar nekaj časa in truda, zato naj nas nikar ne skrbi, če se nam sem in tja za hrbet prikrade dan, ko se nam enostavno “ne da”. Za tovrstne dni smo namreč našli izjemno rešitev, ljubke in udobne puloverje, ki bodo olajšali vsakodnevno izbiro oblačil, saj že v kombinaciji z najljubšimi kavbojkami izpadejo enostavno dobro. Če se hočemo na ponedeljkovo jutro v službi počutiti udobno in hkrati izgledati tudi prikupno, si torej poglejmo galerijo, v kateri se skriva izbor očarljivih puloverjev, ki zagotovo polepšajo še tako siv dan.

Odpri galerijo
Japonski (na)val znamke Cuisse de Grenouille Location (9) H&M Studio nasmejano v jesen 2014 Klasičen balonar postavi naš styling stopničko višje Dolce&Gabanna sta nas popeljala v srednjeveški začarani gozd · · ·