Prvakinja baleta Misty Copeland poustvarila slike Edgarja Degasa.
V zraku · buzz buzz

Misty Copeland, prva temnopolta primabalerina, status, ki ga je nedavno dosegla pri Ameriškem baletnem gledališču, znova navdušuje. Tokrat sicer ne s predstavo, pač pa s fotografijami, na katerih je poustvarila prizore z umetniških slik slikarja Edgarja Degasa. Do potankosti izdelane prizore si lahko ogledate v nadaljevanju.

Primabalerina Misty Copeland, ki velja za sinonim drugačnosti v baletu, je v svoj natrpan urnik stlačila tudi fotografiranje za Harper’s Bazaar, na katerem je skupaj s skupino baletnikov poustvarila prizore slovitih slik francoskega slikarja Edgarja Degasa, ki slavijo balet.

PREBERITE ŠE: Fotografije, ki slavijo balet

Kot pravi, je bilo poziranje naporno, saj je bilo treba biti pozoren na vsako podrobnost. Serija fotografij je nastala kot promocija razstave Edgar Degas: A Strange New Beauty, ki se v New Yorku odpira 26. marca 2016.

Prvakinja baleta Misty Copeland poustvarila slike Edgarja Degasa.Odpri galerijo
Atraktiven razgledni stolp na Češkem Sky Walk: atraktiven razgledni stolp s toboganom Nenavadne ročne ure iz vsakdanjih predmetov Vsakdanji predmeti kot ročne ure Bizarne jedi Chinju-ya, restavracija, ki streže najbolj bizarne jedi na svetu PicMonkey Collage Juniper: najbolj ljubka in srečna lisička na svetu ·