Primark Božična večerja izbrane-004
Utrip mesta · moda

V čarobnem intimnem vzdušju restavracije DiVino v Ljubljani, so gostje, oblečeni v neverjetno modo (Amazing Fashion), uživali v prazničnem vzdušju in čudoviti božični večerji.

Znan modni trgovec z Irske, Primark, ki je junija letos odprl svojo prvo slovensko trgovino in modnim navdušencem ponudil trende po dostopnih cenah, je gostom omogočil čudovit večer ob odlični hrani, glasbi in seveda fotografiranju ob božičnem drevesu. Gostje so najbolj uživali v darilih presenečenja, saj je bil vsak gost skrivni Božiček za naključno dodeljeno osebo in ji podaril darila Primark.

Trgovina Primark v Sloveniji se nahaja v nakupovalnem središču Citypark, kjer najdete najnovejše modne trende, kozmetične izdelke in pripomočke za dom po dostopnih cenah. Primark je domovanje najnovejših trendov – preprosto – neverjetne mode po neverjetnih cenah (Amazing Fashion, Amazing Prices).

Galerija: Primark zbral znane obraze na predbožičnem druženju

Primarkovo predbožično druženjeOdpri galerijo

shutterstock_768052600 Super preprosti triki, zaradi katerih boš v 2 minutah videti popolno 9_MONCLER_POLDO_04 Moncler & Poldo: prestižna oblačila za kužke za zimske dni Photo by averie woodard on Unsplash Osnovna pravila kako izpasti oblečen prefinjeno in drago! shutterstock_1190653177 Gucci ni več najbolj priljubljena modna znamka. Kdo jo prehitel? ·