Vrečke s hrano Sous La Vie.
Utrip mesta · dom

Verjetno ste slišali že za mnoge vrste načinov priprave hrane, a česa takšnega, kot si je zamislil Iftach Gazit, gotovo še ne. Študent iz Tel Aviva je namreč izdelal edinstven set vrečk s hrano, ki je ne pripravimo v loncu, na ponvi, v pečici ali mikrovalovki, pač pa v pralnem stroju.

Vakuumsko zaprte vrečke za hrano Sous La Vie so izdelane iz vodoodpornega materiala. Navdih za izdelavo le-teh je bil sous-vide (francoski izraz za kuhanje v vakuumu) kuhalnik, ki omogoča pripravo pečenega mesa v vakuumu v temperaturno stabilnem okolju, kar izboljša rezultate, zaradi česar na primer zrezek zunaj ni trd in zažgan, znotraj pa je še vedno krvav.

Namesto da kuhate s tem posebnim kuhalnikom pri temperaturi 58 stopinj Celzija, ki ga ima doma le redkokdo, raje vrzite vrečko Sous La Vie skupaj z umazanim perilom v pralni stroj, nastavite predpisan program pranja in skupaj s čistim perilom boste iz bobna potegnili še slasten obrok.

PREBERITE ŠE: Magnetna pedala Pedal Park – parkiranje kolesa še nikoli ni bilo lažje

Če kuhate meso, nastavite program za sintetiko in dolgo pranje. Če kuhate zelenjavo, morate hrano ‘prati’ kratek čas in nastaviti program za pranje bombaža. Pravila kuhanja hrane v pralnem stroju so zapisana po principu podajanja informacij o pranju na oblačilih.

GT-Rocker---Cabana-Husk_1024x1024 COVER Top 10 modernih gugalnikov, ki so videti odlično v vsakem prostoru Cvetlični lončki Viride Viride: okrasni lonček za rože, ki ima lasten vir svetlobe Cvetlični lonček Parrot Pot Pametni cvetlični lonček, ki sobne rastline zaliva sam Lebdeca svetilka v podobi Lune Mini replika Lune kot lebdeča svetilka · · ·