elijah-o-donell-663102-unsplash
V zraku · buzz buzz

Ste se že kdaj vprašali, koliko svojega časa posvetite družbenim omrežjem? Na srce vam polagamo, da je bolje, da tega podatka nikoli ne izveste.

Kevin Systrom, ki ga poznamo kot soustanovitelja Instagrama, je z objavo na Twitterju pred kratkim potrdil govorice o tem, da bo Instagram kmalu začel meriti čas, ki ga njegovi uporabniki porabijo za brskanje med objavami.

“Instagramerji” bodo lahko dostopali do statistike v povezavi z njihovo uporabo Instagrama. Aplikacija bo posodobljena zaradi domnevnih negativnih učinkov, ki jih pri ljudeh pušča pretirano udejstvovanje na družbenih omrežjih.

Da spomnimo: BBC je na začetku leta 2018 poročal o dveh raziskavah, v katerih je sodelovalo več kot 700 študentov. Ti sta dokazali, da večja količina preživetega časa na spletnih straneh, kot sta denimo Facebook in Instagram, prispeva k prisotnosti simptomov depresije pri ljudeh.

tvoja barva pove o tvoji osebnosti več, kot si misliš Oči so ogledalo duše: tvoja barva oči brez napake razkrije tvoj karakter freestocks-org-187367-unsplash Odrasteš šele, ko nehaš kupovati teh 6 stvari badphotos Ljudje delijo slabe “stock” fotografije svojih poklicev … in res so slabe shutterstock_681257827 Tako je videti tvoja idealna poroka glede na tvoje astrološko znamenje · · ·