Candy-cane-red-white-Christmas-table
V zraku · trend

Do praznikov nas ločijo le še trije tedni, zato vam predstavljamo ideje za okrasitev smrečice, praznične mize ter domovanja nasploh. Ker pri dekoriranju ni pravil, razen teh, da so okraski ljubki, domiselni in všečni, med spodnjimi predlogi naredite vsak svoj izbor.

Rdeča je barva meseca decembra. Vse od okraskov na smrečici, dekoracij po domovanju pa vse do praznično pogrnjene mize. Praznično okrašena miza je srce slavnostnega druženja. Pogrinjek, sveče, prt, servieti, namizne dekoracije, venci in vaze so sestavni del bogato obložene mize, ki piše družinske spomine. Ni lepšega otroškega spomina od priprave in dekoracije stanovanja ter smrečice na najpomembnejši praznik v letu. Obešanje okraskov, omamno svetlikanje, barvite, lesene, papirnate bučke in njihovi pravljični motivi, ki razburkajo otroško pa tudi odraslo domišljijo.

Ornament pisan konjOdpri galerijo
Klepet s hišnim ljubljenčkom Klepetajte s hišnim ljubljenčkom, medtem ko vas ni doma Nakit iz blaga Nakit iz blaga iranske oblikovalke Tour Odeon Tour Odeon – apartma v vrednosti 250 milijonov dolarjev Hot Tub Cinema Kinematografi z jacuzziji in šampanjcem · · · · ·