Aplikacija Prisma
V zraku · tehnologija · aplikacije - app

Spremenite svoje fotografije v umetniške slike. Prisma je namreč aplikacija, ki omogoča, da vsaka fotografija postane umetnina in je videti, kot bi jo narisal kateri izmed slavnih slikarjev. A za tak videz ni treba najemati vrhunskih umetnikov, saj vse opravi umetna inteligenca, ki se je učila od najboljših, zato je sposobna vaše fotografije spremeniti v slikarski slog, ki se vam najbolj dopade. Prisma je dobrodošla alternativa Instagramovim filtrom.

Danes ni več treba biti umetnik, da ustvarjaš umetnost. Dovolj je mobilna aplikacija. Lep primer je trenutno izjemno popularna aplikacija Prisma (iOS), ki omogoča, da vsako svojo fotografijo spremenite v remek delo oz. delo, ki bi ga lahko narisal kateri izmed slavnih slikarjev.

PREBERITE ŠE: Najboljše mobilne aplikacije 2016

V nasprotju s konkurenčnimi aplikacijami, ki ponujajo filtre, se Prisma pri posnemanju slikarskih slogov slavnih slikarjev zanaša na umetno inteligenco in nevronske mreže. Čeprav predelanih fotografij ne moremo postavljati ob bok pravim umetniškim slikam, ki niso rezultat algoritmov, pa so končni rezultati vrhunski in bodo navdušili tudi najzahtevnejše. Ne verjamete? Naj slike govorijo zase.

Aplikacija PrismaOdpri galerijo
Kako igrati Pokemon GO v Sloveniji? Kako prenesti Pokemon GO in ga igrati v Sloveniji Mobilna igra Pokemon GO Kaj je Pokemon GO in zakaj vsi norijo za to mobilno igro? Aplikacije za gneče Aplikacije, ki vam bodo krajšale čas, ko boste obtičali v gneči na cesti Najboljše mobilne aplikacije 2016 Najboljše mobilne aplikacije 2016 · ·