Barack Obama kot ga je v objektiv ujel uradni fotograf Bele hiše Pete Souza.
V zraku · buzz buzz

Barack Obama se po osmih letih poslavlja od položaja predsednika ZDA in Pete Souza, uradni fotograf ameriškega predsednika, ki je Obami sledil osem let tako rekoč na vsakem koraku, je nedavno razkril njemu najdražje fotografije prvega temnopoltega ameriškega predsednika, ki bo moral položaj izprazniti za Donalda Trumpa ali Hillary Clinton. Med njimi so tudi fotografije, ki se niso znašle na prvih straneh časopisov.

Uradni fotograf Bele hiše Pete Souza je v osmih letih, ki jih je Barack Obama preživel kot ameriški predsednik, ujel številne nepozabne trenutke s predsednikom, nedavno pa je razglasil svoje najdražje. Souza je imel dostop do vseh trenutkov v predsednikovem življenju, tudi najintimnejših in najbolj zasebnih.

PREBERITE ŠE: Ko se Obama in Clintonova objameta, splet odgovori s fotomontažami in v hipu uniči popoln trenutek

V času mandata Obame je posnel okoli dva milijona fotografij, od tega jih je na Flickrju objavljenih prek 6600.

Najljubše fotografije Peta Souze, na katerih je v objektiv ujel predsednika Baracka Obamo:

Barack Obama kot ga je v objektiv ujel uradni fotograf Bele hiše Pete Souza.Odpri galerijo

Pogovor z uradnim fotografom Bele hiše, Petom Souzo:

Boste tudi vi jokali tako kot to dekle, ko bo Obama zapustil Belo hišo?

Rio 2016: otvoritvena slovesnost Foto utrinki Rio 2016 – otvoritvena slovesnost Otvoritvene slovesnosti na olimpijskih igrah Top 10: najboljše otvoritvene slovesnosti na olimpijskih igrah vseh časov Zakaj imajo antični in renesančni kipi majhen penis? Zakaj imajo antični in renesančni kipi tako majhnega korenjaka? Goli športniki Športniki pred OI Rio 2016 pozirali povsem goli · ·