Prozoren toaster Bamboo and Glass
Utrip mesta · dom

Odklenkalo je časom, ko je z našega toasterja skakal zažgan toast. Tu je namreč Bamboo and Glass, opekač kruha s prozornim ohišjem, da lahko opazujete ves proces segrevanja toasta oziroma kruhka. To pa še ni vse. S tem toasterjem si nikoli več ne boste opekli prstov!

Če ste siti zažganih toastov ali preveč opečenih kruhkov, imamo za vas popolno rešitev. Toaster Bamboo and Glass znamke Stumpf Studio, pod katerega se je podpisal James Stumpf. Okostje je izdelano iz bambusa, preostanek pa iz stekla.

PREBERITE ŠE: Philips Sonicare DiamondClean: zobna ščetka, ki vlada vsem zobnim ščetkam

Toaster Bamboo and Glass pa ne le segreva, ampak toast tudi na hitro ohladi, a le toliko, da ni prevroč za prve grižljaje. V nasprotju s konvencionalnimi ”pop-up” toasterji svojega dela ne konča, vse dokler toasta ne vzamete iz opekača, in ga do tedaj ohranja toplega. Na boku ga krasi zaslon na dotik, kamor vam med drugim dostavi informacijo, kdaj je iz toasterja varno vzeti toast, ne da bi si pri tem opekli prste.

Prozoren toaster Bamboo and GlassOdpri galerijo
Merkur Merkurjevi namigi za najlepšo praznično okrasitev Minimalistična kuhinja Ideje za kuhinjo: 15 kuhinjskih dizajnov za eleganten in udoben dom PicMonkey Collage Great Sleeping Bear: spalna vreča kot velikanski medved Philipsova električna zobna ščetka Sonicare DiamondClean Philips Sonicare DiamondClean: zobna ščetka, ki vlada vsem zobnim ščetkam