Film Lepotica in zver (2017)
Kulturni izbor · film

Ustvarjalci igrane različice animirane klasike iz leta 1991 Lepotica in Zver (Beauty and the Beast) so nedavno postregli s prvimi fotografijami s snemanja tega težko pričakovanega filma, ki si jih lahko ogledate v nadaljevanju, kot tudi, kdo so igralci in glasovi za prepoznavnimi liki te brezčasne Disneyjeve risanke.

Odkar je pred meseci po spletu zaokrožil dražilnik za filmsko priredbo Disneyjeve klasike Lepotica in zver (Beauty and the Beast) z Emmo Watson in Danom Stevensom v glavnih vlogah, nismo kaj dosti vedeli o težko pričakovanem fantazijskem muzikalu, ki na filmska platna prihaja 17. marca 2017. Čakanja je zdaj konec!

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: Lepotica in zver/Beauty and the Beast (2017)

Ustvarjalci so namreč postregli s prvimi fotografijami s snemanja, ki si jih lahko ogledate v nadaljevanju, kot tudi, kdo bo kdo v igrani različici Disneyjeve risanke iz leta 1991, ki je bila posneta po knjižni klasiki Madame de Villeneuve in poudarja sporočilo, da videz ni vse, ampak da sta izjemno pomembni srčnost in dobrota.

Fotografije s snemanja filma Lepotica in zver (2017):

Utrinki s snemanja filma Lepotica in zver (2017)Odpri galerijo

Kdo je kdo v filmu Lepotica in zver (2017):

Dan Stevens kot ZverOdpri galerijo

Dražilnik za film Lepotica in zver (2017):


Film Gifted (2017) Filmski napovednik: Gifted (2017) Film T2: Trainspotting (2017) Filmski napovednik – T2: Trainspotting (2017) Filmski prizori, pri katerih smo največkrat stisnili pavzo. 10 filmskih prizorov, pri katerih smo največkrat pritisnili pavzo Film Life (2017) Filmski napovednik: Life (2017) · · · ·