Najboljši brki in brade 2016
Utrip mesta · zdravje & lepota

Lani je svetovno prvenstvo bradačev in brkačev potekalo v idiličnem avstrijskem mestu Leogang, v letu, ko prvenstva ni – to poteka na dve leti, naslednje bo leta 2017 v mestu Austin (Teksas, ZDA), si zato poglejmo najboljše bradače in brkače, ki so se zgrnili v mesto Nashville (Tennessee, ZDA), kjer so razkazovali svoje kocinasto okrasje na obrazu na prvenstvu Just for Men National Beard and Moustache Championships 2016. V nadaljevanju si oglejte najboljše umetnine iz brkov in brad.

Ameriško državno prvenstvo bradačev in brkačev 2016 (Just for Men National Beard and Moustache Championships) je tokrat potekalo v ameriškem mestu Nashville, kjer so moški na ogled postavili svoje kocinaste umetnine na obrazu. In bilo je kaj videti!

PREBERITE ŠE: Svetovno prvenstvo bradačev in brkačev 2015: to so uradno najlepši brki in brade na svetu

Če nimate ideje, kako bi si brke in brado oblikoval za movember, naj vam bo spodnja galerija v navdih. Na kup smo zbrali najbolj nenavadne brade in brke, ki so se za naziv najboljših udarili na ameriškem državnem prvenstvu bradačev in brkačev 2016.

Najboljši brki in brada s prvenstva bradačev in brkačev 2016:

Najboljši brki in brade 2016Odpri galerijo

Vosek za očala Nerdwax Nerdwax – vosek, ki prepreči drsenje očal z nosu cover-kateri-del-telesa Ta del telesa ženske najbolj privlači na moških … in ne morete verjeti kateri! Skrita mavrica v laseh. Ženske pričeske 2016: skrita mavrica BierYoga - joga s pivom BierYoga – joga s pivom · ·