shutterstock_94255000
V zraku · buzz buzz

Drive-in kino smo si že v 60. letih lahko ogledali zgolj na ekranih ameriških programov. A zelo kmalu bomo tudi v Sloveniji vstopili v ero romantično-nostalgične izkušnje gledanja filmov iz udobja našega jeklenega konjička.

Ekipa kina Brežigrad piše, da svoje poslanstvo obuditve vrhunskega kino doživetja letos nadaljuje z odprtjem prvega drive-in kina v Sloveniji, ki bo sledil vzoru ameriških drive-in kinov iz 60. let.

Gre za romantično-nostalgično izkušnjo gledanja filmov iz udobja in zasebnosti lastnega avtomobila.

Glavno prizorišče drive-in kina bo parkirišče partnerja projekta Centra Interspar Vič, ki bo sprejelo približno 70 osebnih vozil.

Dogajanje bo ustvarjeno za vse generacije, saj si boste lahko ogledali najbolj aktualne uspešnice, kot tudi večne filmske klasike, za katere bodo rezervirani nostalgični nedeljski večeri.

Ker se v kino ne spodobi iti brez okusne hrane, bodo organizatorji poskrbeli tudi za gostinsko ponudbo, postrežbo v avtomobilu in atraktivno strežbo na kotalkah.

Podrobnosti o dnevu otvoritve in sporedu bodo razkrite kmalu, v tej atrakciji pa boste lahko uživali od maja do septembra 2018 – projekcije pa bodo potekale vsak teden od četrtka do nedelje.

shutterstock_560410630 Najbolj oboževani ljudje na svetu Zgodba o Ikarju in Soncu. Čudovita, a srce parajoča ilustrirana zgodba o ljubezni Neverjetne obleke Spektakularne obleke francoske oblikovalke te bodo začarale kelly-searle-583444-unsplash Raziskava pravi, da mladi še nikoli niso bili tako nesrečni · · · ·