Pripravite se na noro vožnjo!
Utrip mesta · mobilno

Napočil je čas, da svoje pevske sposobnosti predstavite svetu. Petje pod tušem namreč ne bo vašega življenja naredilo nič lažjega. Če svojo najljubšo pesem zapojete taksistu, pa lahko prihranite nekaj denarja.

Fortum Singalong Shuttle je taksi služba, ki kot plačilo sprejema le petje. V svoji lasti ima električna vozila brez izpustov ogljikovega dioksida. Storitev bo premierno predstavljena na Finskem na začetku julija, ko se bo odvijal glasbeni festival Ruisrock.

Singalong Shuttle je zamisel podjetja Fortum, ki stremi k izkoriščanju čiste energije. Družbo želi prepričati v spremembe, ki bi pripomogle k boljšemu svetu. Fortum, ki deluje po načelih trajnostnega razvoja, sicer ponuja široko paleto storitev. Zaposleni med drugim razvijajo rešitve na področju polnjenja električnih avtomobilov. Omrežje Fortum Charge & Drive EV z več kot 2000 polnilnimi postajami velja za najbolj razvito v skandinavskih državah.

S storitvijo Singalong Shuttle želijo pri Fortumu ljudi prepričati v udobnost in lahkotnost vožnje z električnimi avtomobili. V tihih vozilih je namreč zaradi odprave hrupa in izpustov mogoče ob petju maksimalno uživati.

ezgif.com-webp-to-jpg Seakart 335: dvoživka za zabavo na morskih valovih Aston Martin DBS Superleggera Aston Martin DBS Superleggera: Aston Martin, ki mu ni para BMW i Vision Dynamics 22 osupljivih avtomobilskih novosti za leto 2020 Ethec Ethec: električno motorno kolo, ki postavlja nove standarde · · ·