maxresdefault
V zraku · tehnologija · gadgeti

Ali že nekaj časa razmišljate, da bi svoj dom opremili s kakšnim od naprednih tehnoloških pripomočkov, ki so izšli v zadnjih letih? Z napravo, o kateri bo govora tokrat, bo vaša rezidenca zares futuristična.

Naked” je prvi telesni skener za domačo rabo na svetu. Sestavljen je iz ogledala v polni velikosti, ki se je sposobno povezati z brezžičnima omrežjema WiFi in Bluetooth, in podstavka, s pomočjo katerega se boste v 15 sekundah zavrteli za 360 stopinj. Na ta način bo mogoče ustvariti 3D-model vašega telesa.

Aplikacija, v kombinaciji s katero deluje naprava, bo razkrila številne podrobnosti. Tako boste denimo izvedeli, kolikšen delež vašega telesa zavzema maščoba. Na voljo vam bo še cela vrsta statističnih podatkov, s pomočjo katerih boste izvedeli veliko novega o sebi.

Če želite spremljati svoj napredek pri preoblikovanju telesa, vam bo inovacija priskrbela posnetke, namenjene primerjavi ‘prej in potem‘.

Za skener bo treba odšteti 1.395 ameriških dolarjev oziroma 1.207 evrov. Izdelek je za zdaj na voljo le v ZDA, zato lahko le upamo, da ga bodo proizvajalci v prihodnosti ponudili širšemu trgu.

Galerija – Telesni skener Naked

NakedOdpri galerijo

untitled-1-1533824412019_1280w Sony s posebno izdajo obeležuje 500 milijonov prodanih konzol PlayStation Ali imate tudi vi težave z organizacijo? Dakboard Wall Display V2 Plus: pametna tabla, ki vam bo v pomoč pri organizaciji metaloucs_robot_facial_vancouber_02 SEER: najbolj čustven robot na svetu, ki bo v hipu postal vaš prijatelj yunieec-mantis-q.jpg.optimal Dron Yuneec Mantis Q: zložljiv 4K dron, odličen za potovanja · ·