BeFunky Collage
V zraku · buzz buzz

Kako neomajna in neverjetna je lahko zvestoba psov, dokazujejo prav psi pomočniki. Ti se od svojih lastnikov ne ločijo niti ob smrti. Da bi se poklonili tem čudovitim živalim, smo pripravili fotogalerijo, v kateri si lahko ogledate te zveste pomočnike.

Zvestoba do groba … in dlje! Tako bi lahko opisali neverjetno zvestobo psov pomočnikov, ki že dolgo sodelujejo pri vojskovanju, njihova pomoč pa je na bojišču nepogrešljiva že več tisočletij. Na bojišča so se tako odpravili s starimi Egipčani, starimi Grki in Rimljani in še danes so zvesti pomočniki kot sledilci, stražarji in odkrivalci min. Približno 5 tisoč vojaških psov je služilo v času vietnamske vojne, z ameriškimi vojaki pa so se podali tudi v vse večje spopade. Da bi se poklonili tem neverjetnim živalim, smo pripravili galerijo psov pomočnikov ‘v akciji’.

PREBERITE ŠE: Tea – je ta afganistanski hrt najlepši pes na svetu?

Galerija – psi pomočniki in njihova neverjetna zvestoba

Kuža, ki so ga rešili iz ognja, postane gasilec. Odpri galerijo
NASA - 7 novih planetov Nasa išče imena za sedem novih planetov in želi, da ji pri tem pomagaš Sense of Guilt Sense of Guilt: erotične fotografije s plastičnimi lutkami 81-letna programerka Masaka Wakamiya 81-letnica, ki programiranje obvlada bolje kot trikrat mlajši programerji svet je lep Kako lep je svet, v katerem živimo! · · · · · · ·