dog-braces- (2)
V zraku · buzz buzz

Ob simpatičnih psih se nam na usta prikrade nasmešek. Zlati prinašalec Wesley pa bo moral za svoj nasmeh še malo potrpeti. 6-mesečni Wesley je namreč zaradi težav z zobmi dobil zobni aparat. Prav ste prebrali, zobni aparat. Zdaj je s svojim prikupnim nasmehom spletna senzacija.

Molly Moore je ponosna lastnica 6-mesečnega zlatega prinašalca Wesleyja. Čeprav je ta sicer vesel in razigran kužek, ima težave z zobmi. Stalni zobje so mu namreč zrasli popolnoma narobe in zato ni mogel zapreti ust. Wesley se posledično ni želel igrati, prav tako pa je izgubljal težo.

Na srečo je Mollyjin oče specialist dentalnega veterinarstva, za Wesleyja pa je našel odlično rešitev: pasji zobni aparat. Zobni aparat so nato Wesleyju namestili pod anestezijo.

PREBERITE ŠE: Toby LittleDude: najbolj hipsterski pes na svetu

Končni rezultat je nadvse ljubek! Wesley ponosno kaže svoj zobni aparat, zaradi tega pa je postal tudi prava spletna senzacija in je obnorel internet.

Ogled galerije: simpatični psiček Wesley z zobnim aparatom

Psiček Wesley z zobnim aparatomOdpri galerijo
Otroci, ki so slabi v skrivalnicah Otroci, ”mojstri” skrivalnic Milijonar pri tridesetih Kako do 30. leta postati milijonar? Oskarji 2016 Oskarji 2016: najbolj všečkane fotografije s podelitve Oskarjev Predmeti, ki se ti pomagajo odločiti Rešitev za tiste, ki ne znajo sprejeti odločitve ·