Pufftec Fumo - usnjena denarnica rezervirana za kadilce
Utrip mesta · moda

Pufftec Fumo je denarnica iz rastlinsko strojenega usnja, izdelana posebej za kadilce, ki si sami zvijajo cigarete. Denarnica ima namreč poseben žepek za tobak in papir za zvijanje, poleg tega pa jo lahko uporabite kot etui za pametni telefon.

Usnjena denarnica Pufftec Fumo je izdelana posebej za kadilce, ki si sami zvijajo cigarete. Čeprav navzven tega ne izdaja, pa ta italijanska denarnica lahko prenaša precej več kot le kreditne kartice, denar, vozniško in vizitke. Ponaša se namreč tudi z žepkom za tobak in papir za zvijanje.

PREBERITE ŠE: Converse X Tenue de Nîmes: nove Indigo Chuck Taylor all-starke

Denarnica Pufftec Fumo je narejena ročno in je istočasno zaščitni ovitek za pametni telefon iPhone 6. Dobite jo skupaj z leseno škatlo, v katero lahko denarnico pospravite med njeno neuporabo, s čimer tobak obvarujete vlage in ga dlje ohranite svežega. Vaša je za 265 evrov.

Pufftec Fumo - usnjena denarnica rezervirana za kadilceOdpri galerijo
soliver-fragrances-home-slide-soliver-2048x1280 s.Oliver Tropical Flowers in Tropical Trees: dišavi za lahkotno poletje zara-spring-summer-ad-campaign-the-impression-10 Spletna trgovina Zara odprla svoja vrata v Sloveniji! #zaraslovenija PicMonkey Collage Festivalska moda na festivalu Coachella 2016 Nove Indigo Chuck Taylor All Starke Converse X Tenue de Nîmes: nove Indigo Chuck Taylor all-starke