Natikači Jelly Slides
Utrip mesta · moda

Se spomnite razvpitih prozornih gumijastih sandalov, ki so jih izdelovali v Jugoplastiki in smo jih nosili vsi? Tedaj ni bilo pomembno, koliko si bil star, v morje brez njih ni stopil nihče. Rihanna svoje kolekcije za Puma x Fenty sicer ni dopolnila s takšnimi sandali, zato pa nas njeni novi natikači Jelly Slides močno spominjajo na tiste čase.

Rihanna je za Puma x Fenty pripravila linijo raznobarvnih prozornih natikačev Jelly Slides, ki jim napovedujejo velik uspeh, podobnega, kot so ga tovrstni natikači doživljali že v devetdesetih.

Za zdaj še ni znano, kdaj bo obutev na voljo, jih bomo pa lahko gotovo nosili že to poletje. Nosili jih boste lahko tudi z nogavicami, kar je še do nedavnega pomenilo grobo kršitev modnih zapovedi, toda če Rihanna pravi, da je tako kul, potem je pač kul. Je pa Rihannin najnovejših modni izdelek po drugi strani postal tudi tarča posmeha.

PREBERITE ŠE: Rihanna navdušila s kolekcijo oblačil in čevljev Fenty X Puma

Podobne natikače namreč v nekaterih vzhodnoazijskih državah (Malezija, Kitajska …) na straniščih uporabljajo, odkar pomnijo. Ene torej dobite za drobiž, za druge pa boste morali verjetno odšteti stokratnik te cene. To nas spomni na torbo modne znake Balenciga, ki je nedavno ‘kopirala’ Ikeino torbo Frakta. Ali bo najnovejši modni podvig barbadoške lepotice modni kiks ali nova modna uspešnica, bo pokazal čas.

Galerija – Rihannini najnovejši natikači Jelly Slides:

Natikači Jelly SlidesOdpri galerijo
Asics-Gel-Lyte-3_3 Top 15: superge za poletje 2017 Sruli Recht x Ecco: kolekcija iz prosojnega usnja Sruli Recht in Ecco z modno kolekcijo iz prosojnega usnja Beefcake kopalke se zgledujejo po kopalni modi 20ih let Beefcake Swimwear – enodelne retro kopalke, primerne za oba spola nike-x-adidas-slides-shirtnyc-01-960x640 Adidas x Nike – legendarni natikači, za tiste, ki imajo radi obe znamki · · · · ·