Puma's Rubik's cube: ultrabarvita kolekcija, ki te vrne v otroštvo
Utrip mesta · moda

Puma in družba Rubik’s Cube sta napovedali ikonično sodelovanje, ki združuje prav tisto, kar bomo letošnjo jesen na svojih stopalih želeli nositi vsi modni navdušenci: razigranost Rubikove kocke, ujeto v športno-ulični slog superg PUMA.

PUMA je v zadnjih nekaj letih s svojimi kolekcijami obutve (tudi drugih modnih kosov) dokazala, da ni le še ena znamka v morju istih, temveč stavi na pomemben element, ki omehča srca vseh generacij – nostalgijo! In tokrat očitno tudi intelekt.

Tokrat so se pri podjetju odločili, da združijo moči z ameriško družbo Rubik’s Cube in bodo tako ustvarili barvito kolekcijo obutve, jopic in majic za odrasle in otroke. Podjetji si želita v kolekciji ujeti žive barve svetovno znane mehanske uganke, Rubikove kocke, in športno estetiko znamke PUMA.

Edinstveno kolekcijo boste lahko kupili na uradni strani PUME od 21. novembra 2019, vsi izdelki pa bodo na voljo tudi v trgovinah po svetu. Med drugim bo PUMA potem, ko bodo izdelki že na voljo za nakup, omogočila tudi personalizacijo le-teh.

No, da pa bo čakanje hitreje minilo, pa se do takrat veselo igrajte z Rubikovo kocko. :)

FB-cover-photo-LJFWoct2019 LJFW 2019: modni spektakel na novi idilični lokaciji nat2 Od Münchna do Kingstona: nat-2 predstavil superge z listi konoplje Johnny-Urban_Bild-3 Najboljši nahrbtniki za študente 2019 NikeNews_AdaptHuarache_Interface_4_square_1600FFF Nike Adapt Huarache: ikonične superge se bodo zavezale same · ·