rough-night-cover
Kulturni izbor · film

Vsak od nas je gotovo vsaj enkrat v življenju bil na zabavi, ki se je v nekem trenutku povsem izjalovila. Naj bodo krivi čezmerno popivanje, seksualni zapleti ali uživanje prepovedanih snovi, se vsaka ženska po določenem času z nasmehom spominja večerov, ki jih je preživela z najboljšimi prijateljicami, z neizbežno pripombo: ”Ne morem verjeti, da sem bila to jaz.” Ampak to, kar bodo doživele glavne junakinje poletnega filmskega hita DEKLIŠKA NOČ, presega vse okvire vseh dogodivščin, ki bi jih katerakoli ženska lahko pogrešala.

Hit komedija DEKLIŠKA NOČ, kjer v glavnih vlogah blestita Scarlett Johansson in Zoë Kravitz, bo 21. junija tudi v naših kinematografih.

Pet najboljših prijateljic s faksa se po desetih letih spet sreča in sklene preživeti divji konec tedna v Miamiju. Toda noro žuranje hitro prestopi vse zakonite meje, ko pomotoma ubijejo striptizerja. Medtem ko se bodo poskušale izvleči iz precej neugodnega položaja, bo sprva brezskrbna noč skrenila v povsem nepričakovano smer in jih nazadnje združila v trenutkih, ko bodo to najbolj potrebovale. Ob Scarlett in Zoë  v glavnih vlogah DEKLIŠKE NOČI nastopajo tudi Kate McKinnon, Jillian Bell in Ilana Glazer, film pa je režirala Lucia Aniello, za katero je to prvi režijski podvig, kar se tiče celovečercev. V stranskih vlogah se pojavita še Ryan Cooper in Demi Moore.

Če gre soditi po fino začinjenem filmskem napovedniku, ki vam ga predstavljamo ob tej priložnosti, je očitno, da teh pet prijateljic čaka resnično odbita DEKLIŠKA NOČ.

Hit komedija DEKLIŠKA NOČ bo na sporedu od 21. junija.

shutterstock_569244505 Najboljši Netflixovi triki, ki jih moraš poznati Vesel smrtni dan (2017) Filmski napovednik: Vesel smrtni dan (2017) 0ad9b34283b66f4d9877bec2ffd5c9ea Filmski festival Motovun 2017: za vse ljubitelje dobrih filmov in tartufov 1000-500-citymagazine-cover Umrl John G. Avildsen, režiser Rockyja · ·