Pasja hiška Puphause ima vse, kar vaš štirinogi kosmatinec potrebuje.
Utrip mesta · dom

Nekatere pasje hiške so prave pasje rezidence, a vsak moderen dizajn ne stremi k bombastičnosti in tehničnim dodatkom. Puphaus sodi v kategorijo minimalističnih pasjih hišk za človekovega najboljšega prijatelja. Oblikovali so jo pri atlantskem oblikovalskem studiu Pyramd Design Co. in posnema tovrstno arhitekturo modernih stavb.

Puphaus je resda minimalistična pasja hiška, a psu ponudi vso udobje, ki ga ta potrebuje za bivanje. Z ničemer ne pretirava, linije so izčiščene, tudi ni sodobne tehnologije, kot v Samsungovi pasji rezidenci Dream Doghouse, ki pa je pes dejansko ne potrebuje. Ima pa zato že rezervirani mesti za skledici za vodo in hrano, kar poleg varnega zavetja resnično rabi.

PREBERITE ŠE: Psi, ki imajo več denarja kot mi: Bogati psi Instagrama

Pasja hiška Puphaus je narejena iz ameriške rdeče cedre, pod pa iz betona h kateremu se minimalizem tako rad zateka. Streha je privzdignjena za boljšo zračnost, kovinski deli pa odporni na rjavenje. Ob nakupu jo sicer dobite razstavljeno, a s pomočjo navodil stoji en, dva, tri in to brez pomoči orodja. Hja, bil bi že čas, da se znebite tiste plastične ali za silo zbite ute in psu ponudite dom, kot si ga zasluži.

Pasja hiška Puphause ima vse, kar vaš štirinogi kosmatinec potrebuje.Odpri galerijo
Korito za samozalivanje Glowpear Glowpear – korito za rastline s sistemom za samozalivanje Igriva budilka Clocky Clocky: igriva budilka, ki z bežanjem prepreči pritiskanje na dremež Hladilna skrinja Igloo ATC All Terrain Igloo ATC All Terrain – gorsko kolo med hladilnimi skrinjami Dekorina ponudba Slovenska spletna trgovina Dekora za ljudi z izpopolnjenim stilom · ·