desert-aerial-drone-photography-irenaeus-herok-dubai-40-5b1902ee2df11__880
V zraku · buzz buzz

Če se vam ob misli na Združene arabske emirate prikaže slika atraktivnih centrov in osupljivih nebotičnikov, ste pozabili na eno stvar – moč narave in čudovite puščave.

Da v Združenih arabskih emiratih lahko vidite veliko več kot umetno ustvarjene arhitekturne dosežke, je dokazal avstralski fotograf Irenaeus Herok, ki je nekaj časa preživel v puščavi in z dronom ujel nadrealistične in apokaliptične fotografije puščave.

Ta avstralski fotograf v svojih delih prepleta elemente tradicije in modernosti, ki ustvarijo lasten in edinstven slog. Tovrsten pristop je lahko mogoče videti tudi na fotografijah puščave, ki prikazujejo boj med naravo in človekom. Iz neplodne pokrajine je s svetlobno hitrostjo nastala velika metropola, a narava vrača udarec, saj lahko na fotografijah vidite, kako puščava prekriva naselja, avtoceste, igrišča v Emiratih.

Galerija slik: Čudovite fotke puščave

Čudovite fotografije puščave v Emiratih.Odpri galerijo
Zadnje fotografije, posnete tik pred katastrofo. Zadnje fotografije, posnete tik pred katastrofo A-spiny-crab_credit_Asher-Flatt Ko jih vsaj ne bi: poglej, kakšna bitja so našli na dnu oceana! sommi-257178-unsplash 10 znakov, da te opazuje angel varuh filantropisti Superbogati in radodarni: to so največji filantropi na svetu · · ·