pust
Utrip mesta · moda

Pustni kostumi za pare so letos kot nalašč primerni za vse zaljubljence. Ker se letos valentinovo in pust (pustna sobota) časovno prekrivata, v bogati galeriji preverite, kateri so najboljši “DIY” (do-it-yourself) pustni kostumi za pare.

Bogata galerija, kjer se skrivajo najboljši “DIY” pustni kostumi za pare, naj služi kot ustvarjalna inspiracija vsem parom, ki bodo valentinovo preživeli s svojimi prijatelji na nori pustni zabavi. Da bo rajanje še bolj veselo, letos kostume izdelajmo sami, pri njihovi izdeavi pa naj nas navdihnejo kostumi parov, ki so se med drugim preoblekli v roparja, čarovnika in njegovega zajca, par Miška, dostavljalca pic in njegovo pico, v Klimtov “Poljub” in zaljubljenca iz filma Briljantina. Več pa v galeriji.

PREBERITE ŠE: Pust: najboljše skupinske pustne maske in kostumi

V galeriji preverimo, kateri so najboljši “DIY” pustni kostumi za pare.

Charlie Chaplin in njegova izvoljenkaOdpri galerijo
1 2 Pust: najboljše skupinske pustne maske in kostumi All stars Converse All star Converse: Andy Warhol x Converse – nova kolekcija superg pomlad/poletje 2015 cover-moda-pomlad-poletje-2015 Moda pomlad / poletje 2015 – modne smernice letošnjega leta COVER Nike: Zvezdochka – kulten čevelj slavi 10 let · · ·