Ljubljanski grad
V zraku · buzz buzz

Že tako pestro ponudbo na Ljubljanskem gradu bo aprila obogatil še doživljajski vodeni ogled z naslovom Izza grajskih rešetk – o zgodovini kaznovanja na Ljubljanskem gradu, kmalu pa se na gradu obeta tudi pustolovska igra Escape Castle.

S prvim aprilom bo Ljubljanski grad bogatejši za doživljajski vodeni ogled z naslovom Izza grajskih rešetk – o zgodovini kaznovanja na Ljubljanskem gradu, ki bo ob vodenem ogledu z naslovom Časovni stroj ter avdiovodenju dopolnil možnost raziskovanja bogate grajske zgodovine.

PREBERITE ŠE: LJFW 2017 se seli na Ljubljanski grad

Da bi popestrili turistično ponudbo in uvedli inovativen način približevanja kulturne dediščine gradu, bodo kmalu vzpostavili tudi koncept Escape Castle, zabavno pustolovsko igro po vzoru Escape Rooma (pobeg iz sobe). Kdaj bo to, trenutno še ni znano.

Toshi Salvino Toshi Salvino – dekle, ki živi kot živa lutka Iskrene fotografije Rusije, ki jih nikoli ne bomo videli na razglednicah. Iskrene fotografije Rusije, ki jih nikoli ne bomo videli na razglednicah Made by Refugee Made by Refugee – begunci in njihov prispevek k družbi Baby Spa Perth Baby Spa Perth – SPA za dojenčke · · · ·