cover
V zraku · tehnologija

Qleek je inovativan izum iz oblikovalskega studija Ozenge, ki s pomočjo majhnih lesenih šesterokotnikov pretvori vse vaše digitalne podatke v konkretni medij.

Vsak individualni leseni šesterokotnik prepoznaš po imenu Tapp. Na lesene ploščice lahko postavite svojo najljubšo digitalno napravo, ne glede na to ali je medij glasba, film, fotografija in podobno. Tapp šestkotniki so postali fizični medij za vse digitalne informacije. Lično zapakiran v privlačen dizajn se posamezno uporablja na posebnem playerju, ki brezžično komunicira z USB-jem na vašem računalniku.

Ideja dizajnerja izhaja iz nostalgije predhodnih medijev, ki so danes globo potonili v pozabo s prihodom novih tehnologij. Danes ne presnemavamo kaset, svojih najljubših filmov ne snemamo na videokasete ali DVD-je, le še redki zbirajo “vinilke” in fotografije sharnjujejo v albumih. V tem projektu so izumitelji obnovili tradicijo na sodoben način.

Projekt je še vedno v fazi financiranja spletne platforme indiegogo.com, zato ga podprimo, da bo ponovno oživel.

Odpri galerijo
1 ISSA – Revolucionarna električna zobna ščetka cover Nov pogled na internet – 22tracks v sodelovanju z Microsoftom MIRROR-AMAZON-13 Bluetooth parkirna kamera – 70 evrov za popolnoma brezksrbno parkiranje cover-aero-x-hoverbike-prihodnost Prihodnost transporta: Lebdeči motor “Hoverbike” v prodaji do leta 2017