Ralph's Coffee & Bar
Utrip mesta · kulinarika

Znameniti modni oblikovalec Ralph Lauren je nedavno v Londonu odprl Ralph’s Coffee & Bar, kar pa ne bo njegov prvi skok v gostinske vode, saj ima svoje lokale že drugod po svetu. Za kako ekskluziven prostor gre, priča podatek, da bo hkrati lahko gostil le 36 gostov.

Londonski Ralph’s Coffee & Bar, lokal modnega guruja Ralpha Laurena, je križanec njegovih gostinskih obratov, ki se nahajajo v New Yorku, Parizu in Čikagu.

PREBERITE ŠE: Verace 2.0: v Slovely Park na pravo napolitansko pico

Opremili so ga v stilu znamke Polo, kar pomeni, da ga prežema brezčasna eleganca. Restavracija se nahaja le streljaj proč od trgovine Ralph Lauren (ulica Regent Street). Če je duh restavracije in bara aristokratski, pa meni ni nič kaj. Tam najdete namreč tudi hamburger s krompirčkom in sendvič, seveda pa ne manjka niti Ralphova kava. Ralph’s Coffee & Bar velja za priljubljeno pribežališče številnih zvezdnikov, ki bodo kavo modnega velikana od zdaj srkali tudi na Otoku.

Galerija – Ralph’s Coffee & Bar:

Ralph's Coffee & BarOdpri galerijo
Tuna kot ognjišče Tako si lahko s konzervo tune skuhate obrok Zlati burger The Burg-Khalifa: zlati burger iz Dubaja Sladoled Sodelujte pri nastajanju novega okusa sladoleda Restavracija Herbal Restavracija Herbal – vinsko-kulinarični presežek v Herbal glamping resortu Ljubno · · · ·