RAND-Leisure-28-lake-1536x835-1
Utrip mesta · mobilno

Podjetje Rand je nastanjeno v Kopenhagnu in ponuja enega izmed bolj trajnostnih načinov prefinjene plovbe po morju. Njihov najnovejši izdelek je Rand Leisure 28, ki se ponaša s skandinavskim dizajnom in hibridnim pogonom.

Rand Leisure 28 je skoraj 8,5 metrov dolg dnevni čoln, ki se ponaša s trajnostno izdelavo in hibridnim pogonom. Poleg bencinskega motorja si lahko omislimo še elektromotor z močjo od 10 do 100 kW, kaj občutno zmanjša porabo goriva. Pri počasni vožnji je lahko aktiviran samo elektromotor, kar izniči ropot in prepreči vdihavanje izpušnih hlapov. Pri Randu k ekologiji prispevajo tudi z uporabo reciklirane plastike in motorjev, ki jih poganjajo biogoriva.

Hitrost, ki jo doseže Rand Leisure 28 znaša 40 vozlov, njegov doseg pa sega do 140 morskih milj. Leisure 28 je primeren za socializiranje, saj lahko sprejme do 12 ljudi. Na čolnu je dovolj prostora za sedenje, notranjo toaleto, kuhinjo in bar, lastniku pa je na voljo še kabina z zakonsko posteljo. Za čoln s hibridnim pogonom Rand Leisure 28 je potrebno odšteti vsaj 159.000 evrov.

Galerija: Rand Leisure 28

Rand Leisure 28Odpri galerijo
Totem Automobili Alfa Romeo Giulia GT Junior Totem Automobili Alfa Romeo Giulia GT Junior: klasik za moderne čase P90386122_highRes_launch-of-the-new-3t 3T FOR BMW: ekskluzivno kolo Exploro Brabus INVICTO Brabus INVICTO: oklepna zverina, delno narejena s 3D-tiskalnikom Yamaha XSR 700 Barbara Custom Motorcycles Distruptive Yamaha Yard Built: ko vizija postane resničnost · ·