projectlinda_2018_hero
V zraku · tehnologija · gadgeti

To, da se podjetje Razer na sejmu elektronike CES 2018 prikaže z domiselno tehnološko inovacijo, je postalo že tradicija. V letošnjem letu je predstavilo Project Linda, del strojne opreme za novi telefon Razer.

S Project Lindo bomo lahko Razer Phone razširili v prenosni računalnik. Uporaba te naprave je preprosta. Na vas je le, da namestite telefon v prazen prostor na prenosniku, in pritisnete gumb za vklop, ki bo omogočil, da se bodo podatki iz telefona prenesli v računalnik. Zaslon pametnega telefona se vam bo prikazal na zaslonu vašega prenosnika, ob tem pa boste imeli na voljo še 200 GB dodatnega prostora za shranjevanje. Baterija telefona se bo polnila ves čas, ko bo ta vstavljen v Lindo.

Project Linda sicer nima gumba za vklop, saj sta temu namenjena gumb in senzor za prstne odtise na telefonu. Enako je tudi z zvočniki – Project Linda uporablja Razer Phonove zvočnike. Dodatno bomo imeli na voljo gumbe za opravljanje več del hkrati, odpiranje aplikacij in uporabo funkcije Asistent Google.

Večina aplikacij bo delovala enako kot na računalniški tablici z operacijskim sistemom Android. Nekateri programi, kot je denimo Chrome, se lažje prilagajo upravljanju z miško in tipkovnico kot drugi. Razvijalci namreč še niso optimizirali aplikacij za delovanje na Projectu Linda.


Nintendo Labo – igranje igric je lahko še bolj ustvarjalno     Nintendo Labo - igranje igric je lahko še bolj ustvarjalno  Nintendo Labo - igranje igric je lahko še bolj ustvarjalno  Nintendo Labo - igranje igric je lahko še bolj ustvarjalno   Nintendo Labo - igranje igric je lahko še bolj ustvarjalno  Nintendo Labo - igranje igric je lahko še bolj ustvarjalno  Nintendo Labo - igranje igric je lahko še bolj ustvarjalno   Nintendo Labo - igranje igric je lahko še bolj ustvarjalno  Nintendo Labo - igranje igric je lahko še bolj ustvarjalno Nintendo Labo: DIY igralni pripomočki, ki vas bodo še kako zabavali Nomad Wireless Hub – brezžični polnilnik za celo družino Nomad Wireless Hub: brezžični polnilnik za celo družino Podvodni dron Fifish P3 – naj se poletje že začne! Podvodni dron Fifish P3 – naj se poletje že začne! ColgateAdvancesThe_1515192631353-null-HR Pameta zobna ščetka Colgate E1 Smart vas nauči pravilnega umivanja zob · · · ·