Razglednice lepotic iz pozabljenega obdobja
V zraku · buzz buzz

Definicija lepote se je skozi stoletja precej spreminjala. Ne glede na to, da ima vsak izmed nas drugačna lepotna merila, popularna kultura nenehno opredeljuje lepoto posameznika. Povrhu vsega se merila dotikajo le idealne telesne lepote, ki v veliki večini izključuje sposobnost sočutja, prijaznost in velikodušnost. Razglednice lepotic iz pozabljenega obdobja, ki jih najdete spodaj, bodo čas zavrtele nazaj.

Pred 100 leti lepote niso opredeljevali po številu pogledov v fotografski objektiv in razkazovanju dekolteja. Ne, lepota se je večinoma merila po tem, kako se nekdo kaže v javnosti. Kar ne vključuje le načina oblačenja. Pomemben je bil tudi način govora, hoje in obravnave drugih. Poziranje v najnovejšem bikiniju, ki ste ga kupili včeraj, je bilo preprosto nezaslišano.

PREBERITE ŠE: Za fante: kako imeti popoln prvi zmenek?

No, mogoče bi bilo pa kljub vsemu dobro, ko bi bili hvaležni, da je svet danes bolj odprt za izražanje samih sebe?

Kakorkoli že, v preteklosti je bilo na fotografijah moč zaznati za odtenek več dostojanstva kot v današnjih časih. Mislite, da ne? Razglednice lepotic iz pozabljenega obdobja bodo dokazale nasprotno.

Razglednice lepotic iz pozabljenega obdobja:

Razglednice lepotic iz pozabljenega obdobjaOdpri galerijo
3D tatuji 3D-tatuji, ki izstopajo (ko jih gledate s 3D-očali) Kako veš, da si ji všeč? Za fante: kako veš, da si ji všeč? Pes pilot Dogs Might Fly: pes pilot Laonardo DiCaprio: oskarji 2016 Lahko Leonardo DiCaprio res ostane brez oskarja?