rawpixel-369788-unsplash
V zraku · tehnologija

Določene raziskave v tujini kažejo rast uporabe tablic kot multifunkcionalnega orodja tako v službi kot v prostem času. Pri nekaterih aktivnostih pa jih uporabniki zagotovo veliko raje uporabljajo kot običajen telefon. Povejte nam, v katerih situacijah bi vi raje uporabili tablico.

S tablicami do spletnega mesta City Magazine dostopajo le dobri 3 odstotki spletnih uporabnikov, čeprav je brskanje po spletu s tablicami veliko bolj udobno kot na pametnem telefonu.

Tablice so v nekaterih aktivnostih absolutno boljše orodje. Zato ker se navade uporabnikov tako zelo spreminjajo, nas zanima vaše mnenje, pri katerih aktivnostih bi prav vi raje uporabljali tablico. Zato smo pripravili preprosto anonimno raziskavo.

Za vaše sodelovanje sem vam iskreno zahvaljujemo. Med drugim nam prav ta raziskava pomaga pri razvoju našega spletnega portala.

Ste vedeli, da je edini proizvajalec tablic, kateremu prodaja teh raste, Huawei? V zadnjem mesecu je v Sloveniji predstavil tablici T5 in M5 Lite, ki sta srednjega razreda in ponujata odlično uporabniško izkušnjo. Večina drugih proizvajalcev se je umaknila od tablic, vendar je slutiti, da razvoj na tem področju še ni zaključen.


shutterstock_1014313402 Nekega dne bo po vaših žilah plavala ta grozljiva gosenica waterfall_rg_max copy Top 12: najboljši ovitki za iPhone XR, iPhone XS in iPhone XS Max o-ONLINE-DATING-facebook Vse, kar morate vedeti o novi Facebookovi funkciji za zmenke iphone haha Najbolj posrečeni odzivi na izid novih iPhonov in Applove ure ·