cb2
Utrip mesta · dom

Konec leta se hitro približuje, z njim pa tudi sezona soarej. Letošnje praznične zabave dišijo po razkošju, vračajo se dekadenca, glamur in barve. Dovolite nam, da vam pomagamo ustvariti praznično vzdušje, ki si ga bodo vaši gostje nedvomno zapomnili. Kako letos opremiti dom za praznike?

Morda se sprašujet, kako letos opremiti dom za praznike. Naj vam pomagamo s spodnjimi nasveti.

Prijazne barve

Bogati barvni toni draguljev so letos skorajda obveza. Razkošje ametista, note slive, ki že mejijo na črno, nasičena rožnata barva in nekaj svetlih tonov rumeno-zelene barve. Te razkošne odtenke lahko dodate polici nad kaminom, namiznemu okrasju, steklenim in tekstilnim dodatkom ter tako ustvarite bohoten in slojevit videz.

Pobožajte čute

Pričarajte si razkošje in dodajte svojemu okrasju nekaj tekstur; to je med drugim odličen način, da izrazite svoj slog in osebnost. Bogat žamet, svila in grobo tkan lan bodo dodali toploto in v vaš dom povabili goste, ki si želijo udobja. Dobro premišljeni dodatki in nekoliko bolj minimalističen pristop k okraševanju poudarijo lepoto vsakega skrbno izbranega kosa ter v prostor prinašajo ravnotežje in harmonijo.

Sloji razkošja

Ko izbirate vzorce in njihove kombinacije, bodite pozorni na stene oziroma tapete. Zavese iz nagubane svile in žametni stoli pomagajo ustvariti občutek otipljivega razkošja, piko na i pa doda glamurozen lestenec. Kombinacije različnih kovinskih zaključkov poskrbijo za prefinjenost, v prostor pa vnesejo značaj in osebnost.

Premišljeni detajli

Nič ne izrazi ekskluzivnosti tako, kot je nekaj malega personalizacije prostora. To je relativno preprost način, da se vaši gostje počutijo resnično posebne. Od barve, ki dopolnjuje samo priložnost, posebnih koktajlov, do prilagojenih menijev z izbranimi vini – vse to izžareva eleganco. Poskrbite, da bodo vaše zabave premišljene, da bodo primerne namenu in da bodo skrbno načrtovane. Tako bodo izražale vaš osebni slog, gostje pa bodo uživali v zabavi, ki je ne bodo hitro pozabili.

Premišljeni detajli: NEPAL MAMA Odpri galerijo

4 nasveti za najboljšo silvestrsko zabavo v letu

  • Na elegantnost zabave namiguje že uradno vabilo. Pošljite ga vsaj dva tedna pred zabavo, da se bodo imeli gostje čas odzvati in si bodo vzeli čas.
  • Svoje mize oblecite v porcelan, kristal in srebro. Različne kombinacije so zaželene. To je namreč odličen način, da zabavi dodate osebnost in edinstven čar.
  • Nikar ne pozabite na svetlobo v prostoru. Odločite se za nekoliko zatemnjeno, romantično razsvetljavo, ki lahko prihaja iz različnih virov: lestenca, namiznih ali stenskih svetilk in sveč. Plastna svetloba bo ustvarila pravo razpoloženje.
  • Da se bodo na zabavi vsi dobro počutili, sporočite gostom, kakšna je koda oblačenja. To bodo nedvomno cenili, saj bodo tako vedeli, kaj obleči. Tako bo vaša soareja popolna – od okrasja in menija do gostov.

AAIA_wDGAAAAAQAAAAAAAA2zAAAAJDk0NDRiM2FiLWE5OGMtNDg0OS1hOGI0LWI1MjY2MWE1YzM5MQ Božična darila za ljubitelje brezčasnih dizajnerskih kosov litter-box-filler-cats Catolet: nič več čiščenja za hišnimi ljubljenci Ikea Frakta kot božična nogavica Znamenita torba Ikea Frakta kot božična nogavica Pohištvo, ki spreminja barvo. Color Flow: pohištvo, ki spreminja barvo · · · · · · ·