Najdražja šminka na svetu
Utrip mesta · zdravje & lepota

Pri L’Oréalu so predstavili luksuzno različico šminke L’Oréal Colour Riche, ki v novi prestižni embalaži, obrobljeni s pravim zlatom in obdani s pravimi rubini, velja za najdražjo šminko na svetu.

Ker večina žensk poleg kakovostne notranjosti (produkta) obožuje tudi elegantno in razkošno zunanjost, so pri L’Oréalu izdali prestižno verzijo šminke L’Oréal Colour Riche, ki prepriča s prelepo embalažo, ki so jo pri draguljarski hiši Chopard obdali s pravim zlatom in rdečimi rubini. Priljubljena francoska kozmetična hiša in luksuzna švicarska znamka sta združili moči, da bi proslavili trideseti rojstni dan L’Oréalove najbolj znane linije rdečil za ustnice – Colour Riche. Z rubini obdana šminka, ki velja za najdražjo na svetu in je edini tovrsten primerek na svetu, bo prodana na dobrodelni avkciji, takoj ko obide ves svet.

Najdražja šminka na svetuOdpri galerijo
Kdaj piti kavo za njen boljši učinek? Ali znate pravilno piti kavo? Organic Ginger Ale Soda Ingver – Lepotni zaveznik številka 1 – Čudežne moči ingverja Komu komarji najbolj pijejo kri. Koga komarji najraje pikajo? foto: istockphoto.com 3 ključni prehranski nasveti za zdravo življenje · ·