Kolikokrat se dotaknemo zaslona telefona?
V zraku · buzz buzz · V zraku · tehnologija · pametni telefoni/mobilniki

Uganete, kolikokrat na dan se dotaknemo zaslona pametnega telefona? Pametni telefon je postal sestavni del našega življenja. Tako zelo, da si brez njega ne znamo več predstavljati vsakdana. A da smo tako zelo odvisni od njega, si verjetno vseeno niste mislili. Nedavna raziskava spletnega portala Dscout je namreč pokazala, da se največji odvisniki od telefonov zaslona pametnega telefona dnevno dotaknejo kar 5427-krat! Ste vedeli, da kar 87 odstotkov uporabnikov preveri telefon med polnočjo in peto uro zjutraj?!?

Da pametne telefone uporabljamo veliko, celo preveč, je splošno znano dejstvo. A da se tolikokrat na dan dotaknemo zaslona pametnega telefona, vas bo vseeno presenetilo. Spletni portal Dscout je v svoji nedavni raziskavi med drugim preverjal, kolikokrat dnevno se uporabniki Androidov dotaknejo zaslona svojega telefona. Številke so vrtoglave!

Tisti najbolj zagreti, teh je 10 odstotkov, telefon v povprečju dnevno uporabljajo 3,75 ure in se v tem času zaslona telefona dotaknejo kar 5427-krat (kar je več kot dvamilijonkrat v enem letu)! V povprečju pa uporabniki na telefonu visijo 2,42 ure in se v tem času zaslona dotaknejo ”le” 2617-krat.

PREBERITE ŠE: To so najboljši pametni telefoni 2016

Največkrat se uporabniki ”dotikajo” aplikacije Facebook, medtem ko se največ časa sprehajajo po Googlu. V raziskavo je bilo vključenih 94 uporabnikov s celega sveta.

Travers Beynom in njegovo razvratno življenje, ki ga brezsramno razkazuje na Instagramu. Travers Beynom: milijarder, ki ga sovraži celoten Instagram in mu skrivaj zavida vsak moški Smešni posnetki Posnetki, ob katerih se boste nasmejali do solz cover-svetovni-rekord-motor Z motorjem od 0 km/h do 400 km/h v 26 sekundah – Kawasaki H2R – svetovni rekord Mini tatuji na nogi Mini tatuji na nogi za nežne duše ·