Prvi seks - razlike med pričakovanji in realnostjo
V zraku · buzz buzz

Seks z novim izbrancem je drugačen in poseben. Večina ima glede prvega seksa precej visoka pričakovanja, a kot se običajno izkaže, so ta vedno postavljena previsoko. Briljantne ilustracije Victorja Rosasa II. in Amelie B. nam na humoren način prikažejo razlike med pričakovanji in realnostjo. Življenje pač ni romantičen film!

Ljudje so o svojem prvem seksu po večini mnenja, da ta ni bil nič posebnega oziroma da je bil proti njihovim pričakovanjem. Ker so naše predstave običajno prenapihnjene.

PREBERITE ŠE: Lust vs Love: ilustracije, ki prikazujejo razliko med ljubeznijo in poželenjem

Čeprav so razlike med pričakovanji in realnostjo običajno velike, pa je razveseljiv podatek, da večini žensk za prve seksualne izkušnje ni žal in da jih ne bi izkusile drugače. Serija simpatičnih ilustracij Victorja Rosasa II. in Amelie B. nam na lahkoten način prikaže razlike med pričakovanji in realnostjo pri prvem seksu, saj se vedno vse pač ne odvija po filmsko. Sta zadela žebljico na glavico?

Prvi seks – razlike med pričakovanji in realnostjoOdpri galerijo

Blisk strele WMO razkril najdaljši in najdlje trajajoči blisk strele v zgodovini Nasveti za dekleta: kako vzpostaviti dober odnos s svojim fantom Nasveti za dekleta: kako vzpostaviti dober odnos s svojim fantom Nessie Je ta fotografija dokaz, da morska pošast Nessie zares obstaja? Vrsta pred blagajno Katero vrsto pred blagajno izbrati, da boste najhitreje na vrsti? ·