james-barr-oRsSeYqJUgY-unsplash
V zraku · odnosi

Se ti zdi, da tvoj moški razmišlja le o seksu? Hmm … Naj ti razkrijemo skrivnost. To je popolnoma normalno. Njemu je seks kot hrana za njegov ego.

Seks je večini moškim najpomembnejša stvar na planetu. A zato sami niso veliko krvi. V nenehno razmišljanje o seksu jih sili evolucija, ki jim je v njihov DNK vtkala nenehno potrebo po razmnoževanju. Tudi zato moški, tisti z močnim libidom, izjemno težko ostanejo zvesti, saj jih v to sili njihova narava. A vseeno bi se bilo popolnoma neumno izgovarjati le na evolucijo – ali pač?!

Ko moške vprašajo, kaj jim je najpomembneje pri odnosu, velikokrat naštevajo stvari, ki se lepo slišijo. Stvari kot so zvestoba, spontanost, itd. Slednje so velikokrat med prvimi izbirami. A ko so raziskovalci moške priklopili na detektor laži, je bil prav seks tisti najbolj iskren odgovor, skupen pravzaprav vsem moškim.

via GIPHY

Moški po zadnjih raziskavah na seks v povprečju pomislijo 19-krat dnevno. To pomeni, da na njega pomislijo vsako budno uro. Seveda govorimo v povprečju. So takšni, ki od njega odskočijo tako navzgor, kot tudi navzdol. A vseeno, drage ženske, pomislite kolikokrat je to v naših glavah. In nato primerjate!

Vsa navedena dejstva govorijo, da je spolnost moškim izjemno pomembna. V bistvu ena najpomembnejših komponent njihove biti. V preteklosti so bili uspešni, če so uspeli v konkurenci zaploditi čim več žensk in tako poskrbeti za svoje potomstvo. In ne glede na modernizacijo družbe, je globoko v njih še zmeraj njihova prvinska sla po razmnoževanju.

via GIPHY

Tudi zato, ker imate to informacijo, je prav vajino spolno življenje vaše največje skrito orožje. Z dobrim seksom  lahko namreč vašega moškega popolnoma omrežite in od njega dobite pravzaprav vse. To je njihova največja ahilova peta.

jonathan-borba-KvMBOln0_u8-unsplash Popoln mož obstaja: preveri, ali je ob tebi jared-rice-k3pYa0CDLl0-unsplash 5 načinov, kako prepoznati neiskrene ljudi loving-couple-resting-on-hanging-swing-4172939 Ne zamenjuj kemije s kompatibilnostjo: 7 znakov, da se s partnerjem dobro ujemata joshua-coleman-KUqlyHNVSQc-unsplash Vsak se zaljubi trikrat preden najde pravo ljubezen!