10_JC_full
Utrip mesta · arhitektura

Vizija stanovanja prihodnosti, ki je brezčasno in univerzalno ter hkrati distinktno in edinstveno, prihaja iz Poljske, kjer se stanovanje tudi trenutno nahaja. Ekipa arhitektov je želela ustvariti odprt prostor, ki se odziva na tehnološke spremembe in na različne potrebe uporabnika.

Arhitekti ekipe NArchitekTURA so s tem dizajnom stanovanja prihodnosti prekosila samega sebe tudi zaradi odlične izbire monokromatskega stila minimalistične notranjosti in številnih elementov podob narave znotraj zaprtega prostora, ki na premičnih stenskih ploščah delujejo kot barviti večdimenzionalni kolaži. Celotno stanovanje dopolnjuje napreden svetloben in zvočni sistem, ki ga lahko nadzorujemo kar s pomočjo aplikacije za mobilne naprave. Fleksibilnost prostora se odseva tudi v multifunkcionalni naravi stanovanja prihodnosti, ki ga lahko obravnavamo kot nekakšnega hibrida med blokom, razstavnim prostorom, hotelsko sobo, umetniško galerijo in celo laboratorijem.

V galeriji si oglejte fotografije R&D Laboratory, stanovanja prihodnosti.

Stanovanje prihodnosti R&D Laboratory.Odpri galerijo
Restavracija PNY Pariška restavracija, ki prepriča s subtropskimi elementi city-6 Nekdanja tovarna v St. Louisu je postala osupljivo urbano otroško igrišče Boemska drevesna hiška Cinder Cone nad skateparkom. The Cinder Cone – boemska drevesna hiška, ki lebdi nad skateparkom Sandibe Okavango safari koča v Botswani. Čarobna safari koča, ki združuje eko-dizajn in luksuzno bivanje · · · ·