rdeča barva
Utrip mesta · moda · ženska moda

Če ste mislili, da je črna barva edina, ki pristaja prav vsakemu, se motite. Po mnenju stilistke Helen Vanables, ki se je specializirala prav za barve, je rdeča tista, ki pristaja prav vsaki ženski. Poleg tega ima še druge pozitivne lastnosti, kot je na primer to, da pomlaja in optično stanjša silhueto. Prav kul, kajne?

Če želite biti v središču pozornosti in hkrati videti mlajši, potem si oblecite nekaj rdečega, svetuje stilistka Helen Venables. Poleg tega, da je videti dobro na ženskah vseh starosti, kar je potrdila tudi nedavna raziskava, ki so jo izvedli pri Pantone, svetlejši odtenki rdeče vizualno stanjšajo silhueto, odsev na obrazu pa daje svež in mladosten videz. In ne boste zgrešili, če se odločite za srajco, bluzo, obleko ali suknjič.

PREBERITE ŠE: KAKŠNE KOPALKE KUPITI, DA BOMO OPTIČNO VITKEJŠE?

Galerija – nekaj ključnih modnih kosov v rdeči barvi

Top AsosOdpri galerijo
najbolj bizarne kopalke So to najbolj bizarne kopalke tega poletja? bikini-body Kakšne kopalke kupiti, da bomo optično vitkejše? shutterstock_536771137 Najbolje plačani Victorijini angelčki 2017 ženske kopalke 2017 za vsako postavo Ženske kopalke 2017: 6 kopalk, ki pristajajo prav vsaki postavi · · · ·