Re Studio: čudovite slovenske zvezdne karte
Utrip mesta · dom

Sta se poročila, se vama je morda rodil mali navihanec ali navihanka? Sta se zaročila ali pa se vama je zgodilo nekaj izjemno pomembnega, kar si bosta zapomnila za vse življenje? Potem lahko ta trenutek ovekovečita s čudovitimi in edinstvenimi zvezdnimi kartami Re Studia, izdelanimi v Sloveniji!

V Re Studiu nastajajo po meri oblikovani in izdelani printi za dom. Med najbolj zaželenimi so zvezdne karte. Zvezdna karta prikazuje ozvezdje v določenem trenutku, bodisi je to rojstvo, poroka, zaroka bodisi kateri drug pomemben dogodek. Vsaka karta je edinstvena in narejena na točno določen datum in opremljena s podatki osebe. Naročiti jo je možno v dveh velikostih in treh odtenkih: rožnato zlati, zlati in srebrni.

Na voljo so tudi personalizirani tipografski printi oziroma citati in abstraktne grafike za dom. Vsi izdelki so oblikovani in izdelani v Sloveniji.

Galerija: Re Studio – čudovite slovenske zvezdne karte

Re Studio: čudovite slovenske zvezdne karteOdpri galerijo
121919_home_new Najbolj vroči trendi za interier 2020: leto ekscesa in narave 2019_poinsettia_04000_christmas_miniatures_08 Božična zvezda: 9 zlatih pravil, kako pravilno skrbeti za božično zvezdo VR očala Oculus Go Najboljša darila za geeka (2019) Strešna kritina na solarne celice Tesla Solar Roof Tesla Solar Roof: energetska neodvisnost še nikoli tako dostopna ·