Z8H_Ready-for-PlayStation5
V zraku · tehnologija

Sony je napovedal serijo televizorjev Bravia, ki so pripravljeni na prihod igralne konzole Playstation 5. Slednjo pričakujemo v prihajajočo praznično sezono.

Prvi Sonyjevi televizorji Ready for PlayStation 5 vsebujejo izjemne modele linije XH90 4K HDR Full Array LED in ZH8 8K HDR Full Array LED. Model XH90 prikaže igralne posnetke z izjemno ločljivosti 4K pri 120 fps z zelo nizkim vstopnim zamikom 7.2ms, model 7H8 pa je zmožen prikaza izjemno podrobnih posnetkov ločljivost 8K, obenem pa prikaže igralne posnetke v ločljivosti 4K in odlično hitrostjo slike 120 fps (podprte specifikacije se lahko razlikujejo glede na izbrano igro PS5). Oba televizorja zagotavljata izjemno igralno izkušnjo s konzolo PS5.

Televizorje iz serije Ready for PlayStation 5 odlikuje tudi način BRAVIA Game Mode, ki uporabnikom omogoča, da samodejno igrajo na konzoli PS5 z nizko latenco. Zahvaljujoč načinu BRAVIA Game Modu lahko uporabniki hkrati prebudijo televizor in konzolo z brezžičnim daljincem DualSense ter neopazno upravljajo s konzolo PS5 zgolj z uporabo daljinca.

Sonyjevi televizorji omogočajo osupljivo sliko živahnih barv in čudovitih kontrastov s pomočjo slikovnega procesorja X1, ki je vodilni v svojem razredu. Za resnično dih jemajočo izkušnjo poskrbi tudi zvok vrhunske kakovosti, ki prihaja naravnost iz televizijskega zaslona. Sonyjeva lastna vrhunska tehnologija popolnoma potopi uporabnike v igri nove generacije, ki jo ponuja PS5.

Sony Alpha 7S III Sony Alpha 7S III: premika meje ustvarjalnosti 533182 Nikon Z5: kompakten brezzrcalec polnega formata po nižji ceni Ec4c7eCWoAE-A0x Liteboxer: domača naprava za ritmično vodene vadbe boksa canon eos r5 Canon EOS R5: brezkompromisni paradni konj, ki postavlja nove standarde · ·