Hiperrealistični obrazi lutk
V zraku · buzz buzz

Nekateri umetniki so tako dobri, da njihova dela mejijo na resničnost. Tak primer so številne lutke in tak primer je Michael Zajkov, ruski umetnik, ki izdeluje tako realistične obraze lutk, da ti naježijo kožo in zaradi katerih boste imeli nočne more.

Michael Zajkov je ruski umetnik, ki izdeluje tako realistične obraze lutk, da je že kar srhljivo. Ob ogledu postopka izdelave obraza se vam bo naježila koža, pri sebi pa si boste mrmrali: ”Samo ne pomežikni, samo ne pomežikni …”

PREBERITE ŠE: Flóra Borsi: nadrealistični portreti skozi oči živali

Zajkov je leta 2009 diplomiral na univerzi Kuban State University of Russia, med letoma 2010 in 2013 pa je delal v lutkovnem gledališču. Nase je prvič vidneje opozoril na razstavi ”Art Dolls” v Moskvi leta 2013. Obraze in ostale dele telesa lutk izdeluje iz polimerne gline, lasje so iz moherja in ročno poslikane steklene oči iz Nemčije.

Hiperrealistični obrazi lutkOdpri galerijo
Satirične ilustracije na temo Facebooka Facebook: satirične ilustracije o Facebooku, ki še kako držijo Animeyed Flóra Borsi: nadrealistični portreti skozi oči živali Triki za zimo Preprosti triki za premagovanje mraza to zimo Revija za odrasle Penthouse Penthouse, revija za odrasle, bo nehal izhajati