tralalal
V zraku · buzz buzz

Ilustratorka, oblikovalka in sanjačica, kot samo sebe imenuje brazilska umetnica Marina Papi, se fotografij loti brezkompromisno in z veliko domišljije. Tako se povsem realni posnetki spremenijo v barvite svetove, polne fantazije in sanj.

Marina Papi je mlada ilustratorka, ki trenutno živi in ustvarja v Riu de Janeiru. Njena posebnost je dejstvo, da premore ogromno domišljije, saj je sposobna v povsem realističnih fotografijah videti barvite svetove, ki se nam gledalcem zdijo kot iz drugega sveta.

PREBERITE ŠE: The Collecteur: Simpatični modni kolaži Giulie Scalese

Fotografije dobijo pridih fantazije, zaradi pisanih barv, s katerimi se jih loti Marina Papi, pa postanejo nabite z energijo. Žoga, ki jo drži v rokah deček, se spremeni v planet Saturn, padalo postane velika barvita ptica, morje se pretaka kot črnilo, nebo pa napolnijo čarobne zvezde. Nedolžno, pravljično in lepo.

Barvite ilustracije Marine Papi si oglejte v naši fotogaleriji!

Odpri galerijo

Frida Kahlo - Salma Hayek Igralci in njihovi historični dvojniki (ki so jih upodobili na filmskem platnu) DREAM 2 Dream: Ko umetnik pobarva ovce v mavrične barve PicMonkey Collage V newyorški MoMi se je odprla razstava del Roberta Goberja ‘’The Heart is not a Metaphor’’ asd 20 bizarnih in ponesrečenih pakiranj in napisov na embalažah izdelkov