Žele bonboni z vodko
Utrip mesta · kulinarika · recepti

Kdo bi si mislil, da so gumijasti medvedki, saj veste, tisti želatinasti bonboni od Hariba, ki smo jih kot otroci tako radi jedli, takšni alkoholiki! Ta recept vsekakor ni primeren za otroške zabave, to so namreč gumijasti bonboni za odrasle, saj vsebujejo alkohol. Gumijasti medvedki z vodko bodo odlično popestrili vsako zabavo.

Kdo pravi, da so gumijasti medvedki od Hariba samo za otroke? Tako kot sadje v bovli, se tudi ti napijejo alkohola, če jih pomočimo vanj. Zakaj ne bi torej zabave enkrat popestrili s ‘pijanimi’ žele bonboni?

PREBERITE ŠE: Šokantno, koliko let življenja preživimo z alkoholnim mačkom!

Vse, kar moramo storiti, je, da nakupimo vrečko želatinastih medvedkov, jih pretresemo v skledo, namočimo v vodki, pokrijemo s prozorno folijo in počakamo 24 ur. Voilà. In alkoholni gumijasti medvedki so pripravljeni! Za lažjo predstavo si oglejte spodnji videoposnetek.

Recept – alkoholni gumijasti medvedki z vodko:


palačinke z nutello in arašidovim maslom Recept: božanske palačinke, nadevane z Nutello in arašidovim maslom Recept - vaniljev puding z Nutello Recept: vaniljev puding z Nutello Recept - masleni piškoti Recept: domači masleni piškoti, ki se stopijo v ustih Recept - krompirjeva omleta Recept: krompirjeva omleta s šunko in sirom · · · ·