Recept za kapučino z Nutello
Utrip mesta · kulinarika · recepti

Kaj je še boljše kot kapučino? Kapučino z Nutello, kaj pa drugega! Za vse, ki radi eksperimentirate s kavo, imamo nov okus, ki ga preprosto morate preizkusiti- kapučino z Nutello. Ta vrsta kave bo povšeči tudi vsem tistim, ki niste največji ljubitelji kave. Ker Nutelli se pač ne moremo upreti.

Kapučino z Nutello? Ja, prosim! Kapučino je verjetno najbolj priljubljena oblika kave, tako kot je Nutella eden najbolj priljubljenih namazov. Samo vprašanje časa je bilo, kdaj bosta združila moči! Pa ne mislimo kot to počnete že sedaj, ko ob kruhu namazanemu z Nutello srkamo kapučino, pač pa da Nutello uporabimo kot sestavino za pripravo kapučina. Kako, izveste v nadaljevanju.

PREBERITE ŠE: Recept za kapučino: kako pripraviti vrhunski kapučino?

ps. kapučino lahko naredite sami ali pa uporabite bližnjico z instant kapučinom.

Recept za kapučino z Nutello (za dva):

Sestavine za kapučino z Nutello:

  • 115 gramov Nutelle
  • 2 dl mleka
  • pol žlice instant kapučina

Postopek priprave kapučina z Nutello:
Mleko segrevate do zavretja. Nato počakate, da se ohladi. Ohlajenega zlijete v mikser in mu dodate Nutello ter instant kapučino. Na srednjih obratih miksate cca. 15 sekund. Večino tekočine prelijete v skodelico, nekaj pa jo pustite v mešalniku in zmiksate na visokih obratih, da se tekočina speni. Vlijte v skodelico in postrežete. Pa veselo srkanje in brundanje od užitka.

Recet za bananine jogurtove lučke Recept: Bananine jogurtove lučke – zdrav domači sladoled Recept za špricer Recept: špricer s penino in vrtnico Recept za tiramisu brez jajc Recept: domači tiramisu brez jajc Recept za paleo kruh Recept: paleo kruh – kruh brez glutena in skoraj brez ogljikovih hidratov · · ·