Recept - presne palačinke
Utrip mesta · kulinarika · recepti

Ste vedeli, da lahko palačinke pripravite zgolj iz ene sestavine in brez jajc? Recept za puhaste presne palačinke iz banan vas bo naravnost očaral in bo v trenutku postal vaš najljubši recept za palačinke.

Spremenite banane v puhaste palačinke! Zanje potrebujete zgolj banane! Sliši se neverjetno, trik pa je v načinu priprave.

PREBERITE ŠE: Recept: domača presna čokolada brez maščobe

Banan namreč ne smete zmiksati, pač pa jih morate zgolj drobno nasekljati in na koncu boste dobili mehke palačinke, ki se bodo kar stopile v ustih.

Recept – presne palačinke:

Sestavine – presne palačinke:

  • 560 g precej zrelih banan

Postopek priprave presnih palačink:
Banane olupimo in drobno nasekljamo. Razporedimo po pladnju dehidratorja, ki smo ga prej obložili s peki papirjem. Naredimo štiri dober centimeter debele palačinke (za vsako potrebujemo 140 gramov banan). Sušimo na 46 stopinjah Celzija 12 do 18 ur. Palačinke so pripravljene, ko jih lahko odlepimo od peki papirja. Pa dober tek!


Recept - domača krompirjeva juha Recept: domača krompirjeva juha Recept - presna Nutella Recept: presna Nutella Recept - presni jabolčni štrudelj Recept: presni jabolčni štrudelj Najboljši recepti z gobami Najboljši recepti z gobami · · · · · ·