FXKD23DIAWD7ON3.RECT2100
Utrip mesta · kulinarika · recepti

Kremsate sladoledne lučke iz Nutelle so popolna ledena sladica, ki nas osveži v vročih poletnih dneh. Njihova priprava je tako enostavna in hitra, da je rezultat nedvomno odličen. Vse kar potrebujemo za izdelavo sladolednih lučk iz nutelle so le modelčki za lučke in nekaj sestavin kot je slastna Nutella.

V tem receptu za sladoledne lučke ne bomo uporabili sadja, ampak Nutello, ki bo lučke tako naredila veliko bolj kremaste. Za pripravo treh kremastih sladolednih lučk potrebujemo naslednje sestavine.

Sestavine za sladoledne lučke iz Nutelle:

  • 1 lonček kreme Mascarpone
  • ½ skodelice mleka
  • 3 žlice Nutelle

Priprava sladolednih lučk iz Nutelle:

Vse sestavine postavimo v mešalnik oziroma blender in vse skupaj zmešamo dokler ne dobimo popolnoma zmešane gladke mase. Sedaj lahko maso razporedimo v modelčke za sladoledne lučke in jih zamrznemo vsaj za nekaj ur. Lučke ostanejo kremaste in odlične tudi za kakšno vrtno zabavo ali rojstni dan. Pa dober tek!

PicMonkey Collage Recept: Preprosta poletna limonina torta PicMonkey Collage Recept: Kavno čokoladni mousse Cheesecake sladoledne lučke Recept: Cheesecake sladoledne lučke ICE-CREAM2_3339379b Recept: Enostaven osvežilni sladoled iz bazilike z jagodnim prelivom · · ·