Recept za Snickers z alkoholom
Utrip mesta · kulinarika · recepti

Lačen si ful drugačen. Prav tako rahlo okajen. Snickers z alkoholom poskrbi za oboje! Spremenite čokoladico Snickers v šilce in vanj natočite svojo najljubšo žgano pijačo. Kako, izveste v nadaljevanju.

Ste že pokusili Snickers z alkoholom? Iz sestavin za čokoladico Snickers lahko naredimo marsikaj. Torto, kroglice in druge vrste peciva, lahko pa jo preprosto uživamo takšno, kakršno dobimo v trgovini. Pa ste vedeli, da si lahko z malo improvizacije privoščite tudi alkoholni Snickers.

PREBERITE ŠE: Recept: domači snickers

Iz Snickersa lahko namreč izdelate šilce (kozarček), vanj pa natočite svojo najljubšo alkoholno pijačo. Kako, vam izdamo v nadaljevanju.

Recept za Snickers z alkoholom:

Sestavine za Snickers z alkoholom:

  • 1 Snickers
  • šilce žgane pijače (rum, tekila, vodka …)

Postopek priprave Snickersa z alkoholom:
Prerežite Snickers na pol. Z ročajem noža ali kuhalnico proti dnu nežno potisnite mehko sredico, da ustvarite prostor za alkohol. Pri tem pazite, da čokoladice na preluknjate, sicer vam bo šilce puščalo. Poravnajte dno, da bo kozarček iz Snickersa lahko samostojno stal, vzemite želeno alkoholno pijačo in natočite. Pa na zdravje!

Piškoti s smarties bonboni Recept: piškoti z bomboni Smarties Recept za preproste čokoladne praline Recept: preprosti čokoladni pralineji brez peke Recept za domače napolitanke Recept: domače napolitanke Recept za špargljevo juho Recept: kremna špargljeva juha · ·