tz
V zraku · buzz buzz

Fotograf Dave Benett je v svoj fotografski objektiv ujel ničkoliko estradnih umetnikov. Nekatere, najbolj sočne fotografije, je nekaj let držal proč od oči javnosti, a zdaj jih je objavil na svoji Instagram strani. Končno bodo prišli vsi, ki imajo pop kulturo v krvi, na svoj račun.

Instagram je po zaslugi fotografa Dava Benetta, ki je že več kot 30 let del zabavne scene in ima v svoji kolekciji fotografije največjih imen zabavne industrije, bogatejši za redke fotografije zvezdnikov, posnetih v 90. letih. Popkulturni odvisniki lahko zdaj konkretno potešijo svojo slo po zvezdnicah in zvezdnikih, kot so Kate Moss, Brad Pitt, Oprah Winfrey, Gwyneth Paltrow, Tom Hanks in Danny DeVito pa tudi princesa Diana in kraljica Elizabeta II. Večina fotografij še nikoli nismo videli, in kot pravi Benett, so ”ljudje pozabili, da za dobro fotografijo potrebuješ dostop in da iz dostopa prihajajo najboljše fotografije”.

Galerija slik – Redke fotografije zvezdnikov

Kylie Minogue in Lenny Kravitz leta 1991.Odpri galerijo

Screen Shot 2015-03-27 at 13.51.53 ”100 years of fitness” – retrospektiva ženske telesne vadba skozi zadnjih 100 let shutterstock_478750561 Hudičevo seksi in posebna: 10 razlogov, zakaj na zmenek peljati punco s tatuji! Falične različice znanih logotipov. Penised.com – falična preobrazba logotipov Živali, ki zaspijo skupaj Nepričakovani živalski prijatelji, ki zaspijo skupaj · ·