reebok victoria beckham
Utrip mesta · moda

Podobo britanske modne ikone Victorie Beckham vedno dopolnjujejo prestižni kosi visoke mode najbolj znanih modnih oblikovalcev. A tokrat preseneča s športno kolekcijo oblačil, ki jo je kreirala za Reebok. Kako je opravila to ‘športno nalogo’?

Reebok letos preseneča z zanimivo, verjetno za nekatere nenavadno kolekcijo športnih oblačil, ki jih je kreirala Victoria Beckham. Jope, nogavice in majice, ujete v črni, beli in rdeči barvi, je navdihnil lik enega najbolj znanih NBA-igralcev vseh časov Shaquill O’Neal. Posebno pozornost pa ima avtentično obeležje na vseh modnih kosih, in sicer edinstvena silhueta košarkarske legende.

Že v  aprilu sta kreatorka in O’Neal odkrila, da gre za kose, ki združujejo šport in visoko modo, saj na oblačilih vidimo čiste in precizne linije, ki so že od nekdaj zelo značilni za Victoriin dizajn.

Beckhamova pravi, da so njena prva asociacija ob pogledu na Reebok, 90. leta, košarka in O’Neal, zato je ta ‘ikonični center’ bil navdih pri kreiranju najnovejše kolekcije Reebok x Victoria Beckham. Po njenem mnenju nobena športna znamka ne govori toliko močno o devetdesetih kot Reebok. Kolekcija, ki jo je ustvarila, pa je svojevrsten način, s katerim je želela prikazati ta čudoviti čas.

Bo kakšen kos tudi v tvoji omari?

Galerija slik – Reebok x Victoria Beckham

Uniseks jopa v črni barviOdpri galerijo
tumblr_pbt7srK0uc1sox1blo1_1280 Ikonični škornji Dr. Martens, oviti v bleščice, so čevlji te jeseni vansvangogh9 Vans x Van Gogh Museum: kolekcija, v katero se boste zaljubili najbolj kultni modni dodatki 21 najbolj kultnih modnih dodatkov vseh časov Futuristični model copat adidas P.O.D. System Futuristični copati adidas P.O.D. System združujejo nostalgijo z napredkom · · · · ·